آیا رنگ خوراکی مصنوعی برای کودکان بی خطر است؟ در اینجا چیزی است که باید بدانید.


آیا رنگهای خوراکی برای کودکان مضر است؟ آیا رنگ آمیزی مصنوعی کودکان را بیش فعال می کند؟ در اینجا حقایقی وجود دارد که باید بدانید!

آیا فرزند شما تا به حال از زبان آب نبات چوبی یا لب هایی که با یخ زدگی صورتی رنگ شده اند زبان آبی داشته است؟ و آیا تا به حال احساس نگرانی کرده اید و از خود پرسیده اید که آیا رنگهای روشن و رنگی بی ضرر هستند یا مضر – مخصوصاً پس از خواندن مطالب ترسناک در مورد رنگها به صورت آنلاین؟

من هم قبلاً چنین احساسی داشتم. رنگ های خوراکی مدت ها بحث برانگیز بوده و هنوز بحث ، سردرگمی و اطلاعات غلط در مورد آنها وجود دارد. بنابراین من برای دستیابی به پاسخ هایی که همه ما به آن نیاز داریم ، وارد تحقیق شدم.

رنگ خوراکی مصنوعی چیست؟

دو نوع رنگ به غذا و نوشیدنی اضافه می شود:

  1. رنگهای غذایی مصنوعی رنگهای مصنوعی هستند و بیش از 150 سال است که در مواد غذایی موجود هستند. نه رنگ مصنوعی برای استفاده در غذاها توسط FDA تأیید شده است ، اما قرمز 40 ، زرد 5 و زرد 6 رنگهایی هستند که بیشتر روی برچسب ها مشاهده خواهید کرد.
  2. رنگهای غذایی طبیعی بیشتر از گیاهان ، از جمله سبزیجات و میوه ها ، مانند آب چغندر قند (قرمز یا صورتی) و زردچوبه (زرد) گرفته می شود.

چگونه می توان فهمید که یک محصول حاوی رنگ است؟

لیست مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید. همه رنگهای مصنوعی مواد غذایی باید با نام و رنگ بعلاوه یک عدد مشخص شوند (به عنوان مثال “قرمز 3” یا “آبی 2”). اگر محصول حاوی رنگهای طبیعی باشد ، ممکن است در لیست “عصاره پاپریکا (رنگ)” ذکر شود. در اینجا بخش سخت اما مهم وجود دارد: اگر فقط “رنگ های مصنوعی” یا “رنگ اضافه شده” را در لیست مواد تشکیل دهنده مشاهده می کنید ، در واقع به این معنی است که حاوی رنگ طبیعی است – و در این مورد ، “مصنوعی” به این معناست که رنگی اضافه شده است که در اصل وجود نداشت.

برچسب مواد حاوی رنگهای غذایی مصنوعی

چه غذاهایی رنگ غذایی مصنوعی دارند؟

غذاهایی که به طور غیر طبیعی رنگارنگ هستند (به نظر آب نبات و رنگهای روشن) اغلب حاوی رنگهای مصنوعی هستند. اما رنگهای مصنوعی نیز می توانند در برخی از مکانهای شگفت انگیز مانند وافل یخ زده ، ترشی ، سس سالاد ، خمیر کیک وانیلی و مارشمالو سفید باشند.

در ایالات متحده ، ما بیش از پنج برابر رنگ مواد غذایی مصنوعی که در دهه 1950 استفاده می کردیم ، مصرف می کنیم. و بچه ها بسیار بیشتر از بزرگسالان رنگ غذا می خورند. منطقی است ، زیرا بسیاری از “غذاهای کودک” اغلب با رنگ ها تهیه می شوند ، مانند غلات رنگ روشن و نوشیدنی های میوه ای. غذاها و نوشیدنی های رنگی که کودکان بیشتر مصرف می کنند ، به گفته محققان، است:

  • نوشیدنی های با طعم میوه
  • بستنی و بستنی
  • چرم میوه / تنقلات میوه ای لاستیکی
  • جوش شیرین
  • تزئینات مخصوص فراستینگ و پخت (به صورت آب پاش)
  • غلات
  • ماست

رنگهای غذایی در پزشکی چطور؟

حتی اگر غذا با رنگ نمی خرید ، داروهای فرزند شما ممکن است حاوی آنها باشد. رنگها معمولاً به منظور افزودن داروهای طعم دار به رنگ مناسب (مانند دارویی با طعم انگور بنفش) اضافه می شوند.

در مطالعه ای که در سم شناسی مواد غذایی و شیمیایی، محققان میزان رنگ خوراکی در مکمل ها و داروهای کودک را اندازه گیری کردند. آنها دریافتند که ویتامین ها و قرص ها منبع اصلی رنگ برای کودکان نیستند. اما مسکن ها و سرفه ها / سرماخوردگی ها / شربت های آلرژی – در مواردی در سطوح بالاتر از “دریافت قابل قبول” FDA قرار داشتند.

در حقیقت ، آنها دریافتند که مصرف قرمز شماره 40 می تواند دو برابر میزان قابل قبول برای برخی از مسکن ها و سه برابر میزان مجاز برای برخی از سرفه ها / سرماخوردگی ها / شربت های آلرژی باشد. بنابراین اگر می خواهید از رنگ ها اجتناب کنید ، برچسب داروها را بخوانید ، به دنبال گزینه های بدون رنگ برای داروهای بدون نسخه باشید و از داروساز خود در مورد داروهای تجویزی سوال کنید.

آیا رنگهای خوراکی واقعاً از نفت خام تهیه شده اند؟!

بله ، اما این همان مصرف نفت خام نیست – که یک تاکتیک رایج ترساندن است که در آنجا خواهید دید. خیلی پیچیده تر از این حرفاست. نفت منبع غنی کربن ، هیدروژن و اکسیژن است ، بنابراین این مولکولها از نفت خام استخراج شده ، تصفیه شده و برای استفاده در غذا و نوشیدنی به پودر یا مایعات تبدیل می شوند. به نظر می رسد یک فرایند دیوانه کننده است ، اما محصولات دیگری که احتمالاً مرتباً از آنها استفاده می کنید – مانند برخی از ویتامین ها ، آدامس ها و داروها – با مولکول های یکسان از نفت خام تهیه شده اند.

برای مشاهده پاسخ به پایین بروید!

آیا رنگ مصنوعی مواد غذایی مضر است؟

FDA می گوید می گوید رنگ های خوراکی – مانند همه افزودنی هایی که آنها تایید کرده اند – بی خطر هستند. اما FDA چند نکته دارد:

  • زرد 5 می تواند باعث خارش و کهیر در برخی افراد شود.
  • عصاره کارمین / کوچینال ، رنگ قرمز تولید شده توسط حشرات ، می تواند برای برخی افراد واکنش آلرژیک ایجاد کند. بنابراین این رنگ ، حتی اگر یک رنگ “طبیعی” باشد ، همیشه به طور خاص در لیست مواد تشکیل دهنده ذکر می شود.
  • رنگهای مصنوعی می توانند بر رفتار برخی از کودکان تأثیر بگذارند. FDA می گوید اگرچه شواهد نشان می دهد که اکثر کودکان هیچ گونه عوارض جانبی ندارند ، اما برخی از کودکان ممکن است به آنها حساس باشند.

گروه حمایت از مصرف کننده مرکز علوم در منافع عمومی (CSPI) همچنین ادعا می کند که رنگ زرد 5 و زرد 6 (دو مورد از رایج ترین رنگهای خوراکی) ممکن است آلوده به بنزیدین ، ​​ترکیبی مرتبط با سرطان باشد. اگرچه FDA در حال آزمایش بنزیدین است ، CSPI می گوید محدودیت های ایمن تعیین شده برای کودکانی که رنگ بیشتری مصرف می کنند و بدن کوچکتری دارند مناسب نیست.

آیا رنگ های غذایی مصنوعی کودکان را بیش فعال می کند؟

دهه هاست که محققان رنگ های مصنوعی مواد غذایی و رفتارهای کودکان را مورد مطالعه قرار داده اند. در دهه 1970 ، Ben Feingold ، متخصص آلرژی کودکان ، رژیم غذایی را برای مشکلات رفتاری و توجه در کودکانی که رنگ می زدند (به علاوه سایر افزودنی های غذایی مانند شیرین کننده های مصنوعی و برخی از مواد نگهدارنده) که امروزه هنوز از برخی والدین استفاده می کنند ، حذف کرد.

از آن زمان ، برخی از مطالعات مانند این ارتباط احتمالی بین رنگها و رفتار را نشان داده اند:

  • تجزیه و تحلیل مطالعات در سال 2012 به این نتیجه رسیدند که حدود هشت درصد از کودکان مبتلا به ADHD علائم ایجاد یا تشدید شده توسط رنگ ها را دارند. هشت درصد از کل کودکان تشخیص داده شده در ایالات متحده ورزش می کنند تقریبا نیم میلیون که ممکن است تحت تأثیر رنگها قرار گیرد.
  • یک مطالعه انگلیسی 2007 دریافتند که بخشی از کودکان خردسال (از جمله آنهایی که تشخیص ADHD ندارند) تنها یک ساعت پس از نوشیدن یک نوشیدنی رنگی بی توجهی ، تکانشگری و بیش فعالی از خود نشان دادند. (این مطالعه توسط برخی مورد انتقاد قرار گرفت زیرا این نوشیدنی همچنین حاوی مواد نگهدارنده بود که ممکن است بر کودکان نیز تأثیر بگذارد.)
  • گزارش جدیدی از EPA کالیفرنیا نتیجه گرفت که رنگهای غذایی مصنوعی می تواند منجر به بیش فعالی و سایر مشکلات عصبی رفتاری مانند بی توجهی و بیقراری در برخی از کودکان شود – و به نظر می رسد که کودکان در حساسیت خود نسبت به رنگهای غذایی متفاوت هستند.
آب میوه برای کودکان

چرا برخی از کودکان به رنگ غذا حساس هستند (و برخی دیگر حس نمی کنند)؟

هیچ کس به طور قطعی نمی داند ، اما محققان نظریه هایی ارائه کرده اند:

  • رنگ ها می توانند باعث آزاد شدن هیستامین از سلول ها شوند که می تواند بر مغز تأثیر بگذارد.
  • رنگها می توانند از روده و به بدن نشت کنند (مفهوم کلی “روده نشت کننده” بحث برانگیز است).
  • غذاهای رنگی تمایل بیشتری به فرآوری دارند و کودکان ممکن است به رژیم غذایی به طور کلی کمتر مغذی و فوق العاده پردازش شده پاسخ دهند.

چقدر رنگ برای کودکان زیاد است؟

محققان می گویند که کودکان در مطالعات بیشتر به 50 میلی گرم یا بیشتر رنگ پاسخ دادند (اگرچه برخی از کودکان کمتر پاسخ دادند). در اینجا مقادیر در هر. وعده در برخی از نوشیدنی های معمولی (منبع: مقادیر رنگهای غذایی مصنوعی در نوشیدنیهای متداول و پیامدهای رفتاری احتمالی برای مصرف در کودکان):

  • لیموناد صورتی به وقت کشور: 0.2 میلی گرم
  • لیمو لیمو Gatorade: 3.4
  • سبز پانچ هاوایی: 19 میلی گرم
  • پرتقال پاوارد: 22.1 میلی گرم
  • پرتقال له: 33.6 میلی گرم
  • توت فرنگی پرتقال Sunny D: 41.9 میلی گرم

در اینجا مقادیر در هر. وعده غذایی در برخی از غذاهای رایج (منبع: مقادیر رنگ مصنوعی مواد غذایی و قند اضافه شده در غذاها و شیرینی هایی که معمولاً کودکان مصرف می کنند):

  • نوار توت فرنگی NutriGrain: 2.5 میلی گرم
  • میوه جات (1 ژست): 3.7 میلی گرم
  • Red Fla-vor-Ice pop pop: 3.8 میلی گرم
  • بستنی نعناع Coldstone Creamery (1 پیمانه): 6.0 میلی گرم
  • مخلوط کیک مخمل قرمز Duncan Hines: 9.5 میلی گرم
  • مایع گیلاس PopTart: 10.1 میلی گرم
  • Jell-O نارنجی: 12.2 میلی گرم
  • بیسکویت پنیر و کره بادام زمینی (8 بیسکویت): 14.4 میلی گرم
  • حلقه های میوه: 14.6 میلی گرم
  • سنگریزه های میوه ای: 19 میلی گرم
  • شلغم قرمز (کوچک): 22.4 میلی گرم
  • کوکی های ویفر توت فرنگی (3): 24.2 میلی گرم
  • اسکیتلز (1 بسته): 33.3 میلی گرم
  • تریکس: 36.4 میلی گرم
  • Cap’n Crunch Ups همه انواع توت ها: 41.3 میلی گرم

آیا این رنگها در اتحادیه اروپا ممنوع نیست؟

خیر ، اما برچسب های هشدار دهنده روی محصولات وجود دارد. آژانس استانداردهای غذایی (نسخه اتحادیه اروپا از FDA) در سال 2010 نیاز به برچسب های هشدار دهنده برای محصولات رنگی داشت. علامت هشدار دهنده می گوید: “ممکن است بر فعالیت و توجه کودکان تأثیر منفی بگذارد”. بسیاری از شرکت ها برای جلوگیری از برچسب های هشدار دهنده به استفاده از رنگ های طبیعی (مانند آب چغندر و آناتتو) روی آوردند.

در سال 2011 ، FDA در مورد نیاز به برچسب های هشداردهنده مشابه در ایالات متحده رای داد ، اما تصمیم گرفت که شواهد کافی وجود ندارد (رای مخالف به برچسب ها 8-6 بود-به هیچ وجه به اتفاق آرا). این کمیته گفت که تحقیقات بیشتری باید در مورد اینکه آیا رنگهای خوراکی برای کودکان بی خطر هستند انجام شود. سناتور در کالیفرنیا اخیراً لایحه ای ارائه کرده است نیاز به برچسب های هشدار دهنده بر روی غذاها و نوشیدنی های رنگی در کالیفرنیا دارد.

چرا همه شرکت ها از رنگ های طبیعی استفاده نمی کنند؟

رنگهای مصنوعی ارزان تر ، راحت تر استفاده می شوند و رنگ ثابت تری می دهند. از آنجا که رنگهای طبیعی از گیاهان می آیند ، تنوع بیشتری دارند و رنگها کمتر پر جنب و جوش و ظریف تر هستند.

آیا باید از رنگهای غذایی مصنوعی اجتناب کرد؟

برخی از والدین از افزودنی هایی مانند رنگ های مصنوعی مواد غذایی و شیرین کننده های مصنوعی اجتناب می کنند و این یک انتخاب معتبر است. رنگها در غذاها غیر از رنگ هیچ کاربردی ندارند و بیشتر شرکتها به دلیل تقاضای مصرف کنندگان به رنگهای گیاهی روی آورده اند. بنابراین یافتن نسخه های رنگی طبیعی از چیزهایی مانند ماست با طعم میوه راحت تر از همیشه است.

اگر از خود می پرسید که آیا رنگ ها بر رفتار فرزند شما تأثیر می گذارد یا نه ، آنها را حذف کنید و ببینید آیا تفاوت خاصی مشاهده می کنید. من با والدینی صحبت کرده ام که پس از اجتناب از رنگ آمیزی متوجه تغییر شده اند و سایر افرادی که چنین تغییری نکرده اند.

این کاری است که من انجام می دهم

شخصا ، من تمایلی به خرید محصولاتی ندارم که حاوی رنگ هستند زیرا بسیاری از جایگزین های رنگ طبیعی وجود دارد. اما در مورد کیک تولد برای مهمانی یا بستنی گاه به گاه نیز استرس ندارم. اگر فکر می کردم بچه های من به رنگ ها حساس هستند ، کارها را متفاوت انجام می دادم.

آیا کودکان مبتلا به ADHD باید از رنگهای غذایی اجتناب کنند؟

برخی از کودکان مبتلا به ADHD ممکن است از رژیم غذایی بدون رنگ بهره مند شوند. دیگران ممکن است تفاوتی را تجربه نکنند. در این باره بیشتر بخوانید: آیا رژیم غذایی برای ADHD وجود دارد که واقعاً م worksثر باشد؟

من این کاپ کیک ها را با رنگ غذایی طبیعی درست کردم و عالی شدند!

چگونه می توان محصولات بدون رنگ خوراکی مصنوعی را پیدا کرد؟

مجموعه غذاهای طبیعی من را بررسی کنید.

آیا می توانم رنگ غذایی طبیعی خودم تهیه کنم؟

آره! اینجاست 3 روش برای تهیه یخ رنگ طبیعیبه و در اینجا دستور العمل برای آن آمده است فراستینگ توت صورتی رنگ طبیعیبه



دیدگاهتان را بنویسید