آیا پختن اسفناج / سبزیجات برگ دار در قابلمه میزان مواد مغذی را کاهش می دهد؟ : تغذیه


سلام دوستان،

من می دانم که وقتی اسفناج را با روشی مانند جوشاندن می پزید ، می توانید محتوای تغذیه ای آن را کاهش دهید. من فرض می کنم این چنین است ، زیرا مقداری از مواد مغذی وارد آبی می شود که تخلیه می شود و مصرف نمی شود.

امروز داشتم دال درست می کردم و مقدار زیادی اسفناج اضافه کردم و اجازه دادم 30 دقیقه در قابلمه بپزد. من فکر می کردم از آنجا که مایع و اسفناج در گلدان باقی می مانند ، محتوای تغذیه تا حد زیادی بدون تغییر است.

درست؟ لطفا منو روشن کنید

Xx

دیدگاهتان را بنویسید