تاثیر سیاه دانه ها بر تکثیر ویروس کرونا چیست؟


مقاله امروز علم و بدن این مقاله به نقش سیاه دانه در پیشگیری و درمان بیماری عروق کرونر قلب می پردازد. این مقاله توسط عباس مجتهد نوشته شده است.

سیاه دانه چیست؟

سیاه دانه یا سیاه دانه از دانه های کوچک ، سیاه و منشوری به شکل گیاه با نام علمی Nigella sativa و نام رایج دانه سیاه وزیره سیاه از خانواده آلاله (Ranunculaceae) در طب ایرانی با نام موجود است شونیز معرفی شد. این گیاه بومی است و در مناطق مختلف جنوب غربی آسیا ، اروپا و شمال آفریقا کشت می شود.

این بذر بومی جنوب غربی آسیا است و مدتهاست به عنوان ضد انگل ، ضد باکتری و ملین مورد استفاده قرار می گیرد.


درباره دانه های سیاه و بهترین خواص آن بیشتر بدانید!


اما آیا سیاه دانه ها می توانند از انتشار ویروس تاج جلوگیری کنند؟

سیاه دانه ها Nigella sativa گیاهی است که سالهاست به عنوان ادویه و برای اهداف درمانی در طب سنتی در کشورهای مختلف به ویژه در غرب آسیا مورد استفاده قرار می گیرد.

سیاه دانه توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده به عنوان GRAS یا “به طور کلی ایمن تلقی می شود” طبقه بندی به این معنا که استفاده عادی از این گیاه عوارض جانبی خاصی ندارد.

اگرچه در گذشته بسیاری از خواص ایمنی ، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی به این گیاه نسبت داده می شد ، اما مطالعات اخیر نشان داده است که ماده ای در این گیاه به نام تیموکینون می تواند از آن در آزمایشگاه جلوگیری کند. ویروس کرونا با اتصال به نوک ویروس یا پروتئین شاخک و همچنین اشغال محل اتصال ویروس به سطح سلول و جلوگیری از تکثیر ویروس به سلول متصل می شود.

مطالعه دیگری که در پاکستان روی حدود 300 نفر انجام شد نشان داد که میزان مصرف عسل + سیاه دانه در مقایسه با دارونما ، می تواند ویروس تاج را سریعتر از بین ببرد ، علائم را سریعتر کاهش دهد و بستری شدن در بیماریهای خفیف تا شدید کرونر قلب را کاهش دهد و همچنین خطر مرگ را کاهش دهد.

به دلیل استفاده بی ضرر از سیاه دانه ، به نظر می رسد که می توان از آن به عنوان کمکی یا سیستم ایمنی برای مقابله با کرونا استفاده کرد.

نویسنده: عباس مجتهد


بیشتر بخوانید:

سه علامت شایع دلتا کرونر

کیفوز یا دور برگشت (هر آنچه باید بدانید)

خواص بمب سیب زمینی در بدن

زنجبیل و خواص دارویی و درمانی فراوان و شگفت انگیز آن

سورگوم و خواص بی نظیر آن



دیدگاهتان را بنویسید