تفاوت جوش شیرین و جوش شیرین


تفاوت جوش شیرین و جوش شیرین

جوش شیرین و جوش شیرین هر دو جزء تهیه خمیر هستند. آنها قبل از فرآیند پخت به محصولات نانوایی اضافه می شوند تا با تولید گاز دی اکسید کربن مقدار محصول نهایی افزایش یابد. اما نحوه استفاده از این دو ترکیب متفاوت است. در این مقاله از سایت دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه در اصفهان ، قصد دارد تفاوت بین جوش شیرین و جوش شیرین را بررسی کند.

جوش شیرین در واقع بی کربنات سدیم خالص است که با رطوبت و ترکیبات اسیدی در غذاها مخلوط می شود. در دمای فر گاز دی اکسید کربن تولید می کند. این واکنش به محض ترکیب شدن ترکیبات شروع می شود. بنابراین ، در این مرحله ، باید سریع عمل کنید. مواد را به سرعت آماده کرده و در فر قرار دهید. در غیر این صورت ، گاز تولید شده از بافت خارج شده و باعث کاهش مقدار محصول نهایی می شود.

جوش شیرین یک ترکیب پیچیده تر است و حاوی جوش شیرین با یک ترکیب اسیدی کننده مانند اسید تارتاریک و پرکننده هایی مانند نشاسته است. وقتی از بیکینگ پودر استفاده می شود ، به محض مخلوط شدن مواد در دمای اتاق ، مقداری گاز دی اکسید کربن آزاد می شود ، اما بیشتر در حین پخت تولید می شود. اینکه کدام یک از دو ماده در دستور پخت استفاده می شود بستگی به سایر مواد موجود در دستور غذا دارد.


مطالب پیشنهادی:

گوشت بخورید یا نخورید


جوش شیرین یک ترکیب قلیایی است و طعم تلخی در محصول ایجاد می کند مگر اینکه با ترکیبات اسیدی موجود در مخلوط مانند آب میوه و ماست تضاد داشته باشد ، اما جوش شیرین حاوی هر دو ترکیب اسیدی و اساسی است و بنابراین عملاً تاثیری بر طعم آن ندارد.

دستورالعمل هایی که از بیکینگ پودر استفاده می کنند به طور کلی حاوی مواد دیگری هستند که از نظر طعم خنثی هستند ، مانند شیر. البته می توان از جوش شیرین به جای جوش شیرین استفاده کرد ، اما به عنوان مثال ، در مواردی که در دستور تهیه کیک جوش شیرین توصیه شده است ، نمی توان از جوش شیرین استفاده کرد زیرا جوش شیرین حاوی مواد اسیدی برای افزایش حجم کیک نیست. اما می توان به خامه پای اضافه کرد. جوش شیرین به جای جوش شیرین از آن استفاده کرد.


دکتر. رضا اطمینانانی با ارائه روشهای اساسی تغذیه و میزان و نحوه غذا خوردن می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام Dr. رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در اصفهان.


دکتر. رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


مطالب پیشنهادی:

بوی بد دهان را با جارو برطرف کنید

رژیم نادرست و پوکی استخوان

چربی شکم را با پنج ماده مغذی کاهش دهید

خمیر ترش یا بیکینگ پودر




دیدگاهتان را بنویسید