جنایت برنج – چگونه آن را بپزیم؟ : تغذیه


بنابراین برای خامه برنج خانگی ، برنج را آسیاب می کنم ، سپس آب جوش را روی آن می ریزم و سپس تا قوام دلخواه می پزم ؟؟ من می بینم مردم فقط با آب مخلوط می کنند و آن را می خورند ، اما با برنج معمولی همیشه آن را می جوشانید؟ آیا فقط برنج نپخته نیست که هضم آن سخت باشد؟ یا من احمق هستم؟ چگونه آن را آماده می کنید؟

من می توانم: آن را رنگ آمیزی کنم ، در کاسه بریزم ، با آب جوش مخلوط کنم ، هم بزنم و سپس چند دقیقه بعد از مایکروویو؟

دیدگاهتان را بنویسید