درمان پارکینسون – توصیه های تغذیه ای برای بیماران مبتلا به پارکینسون – متخصص تغذیه و رژیم گرفتن


محلول آب انگور و عسل و باورهای غلط در مورد آن

02-07-2019

اولین رویداد تغذیه و رژیم درمانی مبتنی بر شخص بر اساس ویژگی های ژنتیکی

اولین رویداد تغذیه و رژیم درمانی فرد محور بر اساس ویژگی های ژنتیکی

2019-10-10

توصیه های تغذیه ای برای بیماران مبتلا به پارکینسون (درمان پارکینسون):

  • از خوردن پروتئین هایی با پروتئین بالا (گوشت قرمز و گوشت سفید) بیشتر از مقدار تجویز شده در رژیم غذایی خودداری کنید ، زیرا افزایش مصرف پروتئین با افزایش یبوست مرتبط است.
  • بهتر است غذاهای دریایی را با گوشت قرمز جایگزین کنید.
  • از مصرف مکمل های ویتامین B6 همراه لوودوپا خودداری کنید.
  • برخی از غذاها ممکن است اثرات ضد التهابی و محافظتی بر سلول های عصبی داشته باشند.
  • سعی کنید به طور مرتب از این ترکیبات “محافظ عصبی” استفاده کنید ، مانند:
  • انگور قرمز ، هسته انگور ، انواع توت ها ، زردچوبه ، زعفران ، چای سبز ، جعفری
  • از مصرف بیش از 2 واحد لبنیات در روز خودداری کنید.
  • بهتر است از محصولات پروبیوتیک برای کاهش درد معده و یبوست استفاده کنید.
  • حداقل یک منبع ویتامین D در طول هفته بخورید ، مانند:
  • ماهی قزل آلا ، قارچ و محصولات غنی شده با ویتامین D
  • از منابع روزانه ویتامین E مانند آجیل ، دانه ها و روغن های گیاهی استفاده کنید.
  • روزانه 1 تا 2 فنجان چای یا قهوه بنوشید.
  • افزایش مصرف مایعات را در طول روز فراموش نکنید.

متخصص تغذیه و مشاور تغذیه ، دکتر. احمد ساعدی با ارائه روشهای اساسی تغذیه و میزان و نحوه غذا خوردن می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

دیدگاهتان را بنویسید