راهنمای خرید محصولات لبنی قسمت دوم


راهنمای خرید محصولات لبنی

این مقاله از وب سایت دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه از اصفهان ، بیشتر با بخش قبلی (راهنمای کامل خرید محصولات لبنی | قسمت 1) است. ما هزینه محصولات لبنی را پرداخت می کنیم تا تا انتها با ما بمانند.

جدول با ارزش غذایی:

درج جدول ارزش غذایی برچسب بسته بندی مطابق قوانین کشور ما اختیاری است. با این حال ، تولید کنندگان با وارد کردن این جدول اطلاعات بیشتری را در اختیار مصرف کننده قرار می دهند. نکته قابل توجه مفید بودن این جدول است. متأسفانه ، معلوم می شود که سازندگان در این جدول عوامل مستقلی را که برای شما فایده ای ندارند ، قرار داده اند. به عنوان مثال ، درصد ماده خشک یک عامل تغذیه ای نیست ، اما استانداردهای غذایی میزان ماده خشک یا رطوبت را به عنوان یک عامل کیفی برای جلوگیری از هرگونه تقلب تعیین می کنند و تولیدکنندگان نمی توانند محصولاتی با درصد ماده خشک کمتر از استاندارد تولید کنند. و درج آن در این جدول بی فایده است. برخی از تولید کنندگان همچنین مقدار نمک را به جای سدیم ذکر می کنند که باید اصلاح شود. گاهی جدول به زبان انگلیسی درج می شود که ممکن است برای همه در دسترس نباشد. در هر صورت ، درج نمودار ارزش غذایی می تواند راهنمای شما در انتخاب محصول با ارزش غذایی مناسب باشد.

بسته بندی:

بسته بندی نقش مهمی در جذب مشتری و بازاریاب دارد. بسته بندی باید از غذا در برابر عوامل خارجی محافظت کرده و از نفوذ رطوبت ، گاز و عوامل خارجی جلوگیری کند. اطلاعات روی بسته بندی مهم و گاهی حیاتی است. تاریخ تولید و انقضا ، شرایط نگهداری و گاهی توصیه های مصرف روی بسته بندی از نکات مهمی است که مصرف کننده باید به آن توجه کند. گاهی اوقات سازنده جدولی از ارزش های غذایی را معرفی می کند که راهنمای مصرف کننده در کنترل رژیم غذایی است. شکل بسته بندی و سهولت استفاده از آن عامل مهمی در خرید محصول است. هنگام خرید محصول ، مطمئن شوید که اندازه بسته بندی و حجم یا وزن محصول متناسب با نیاز شما باشد ، زیرا محصولات لبنی دارای تاریخ انقضای محدودی هستند و ممکن است قبل از مصرف منقضی شوند.

راهنمای خرید محصولات لبنی  متخصص تغذیه اصفهان

کیفیت:

کیفیت میزان برآورده شدن الزامات با توجه به ویژگی های خاص محصول است. الزامات و مقررات مشتری الزامات را مشخص می کند. بنابراین ، غذا باید دارای ویژگی ها و ویژگی هایی باشد که یک محصول باید داشته باشد. کلیه محصولات تولید شده باید با استانداردهای ملی ایران مطابقت داشته باشد. این امر توسط موسسه استانداردسازی و وزارت بهداشت نظارت می شود. محصولات لبنی موجود در بازار پاستوریزه یا استریل می شوند. این محصولات معمولاً عاری از باکتری های بیماری زای خطرناک هستند. با این حال ، عملکرد صحیح تجهیزات کارخانه ، بسته بندی ، ذخیره سازی ، حمل و تحویل به مشتری بر کیفیت شیمیایی و میکروبی آن تأثیر می گذارد.

محصولاتی که در معرض نور مستقیم خورشید هستند ویتامین ها و مواد مغذی خود را از دست می دهند و چربی آنها تغییر می کند. بسته بندی محصول باید سالم و عاری از پارگی یا آسیب باشد. دمای یخچال در مراکز عرضه باید مطابق توصیه های سازنده باشد. می توانید صحت آن را روی صفحه نمایش یخچال که دما را نشان می دهد بررسی کنید. برخی از کارخانه ها از اصطلاح HACCP در بسته بندی استفاده می کنند. این عبارت به معنای تضمین سلامت و ایمنی غذا از مواد اولیه یا مزرعه و حیوانات روی میز ناهار خوری است. در ایران ، برخی از کارخانه ها این گواهی را برای برخی از این مراحل دریافت کرده اند ، بنابراین سلامت محصول فقط در مراحل خاصی مانند مواد اولیه یا خط تولید تضمین می شود.

بنابراین ارزشمند است که اطلاعات لازم را با توضیحات بیشتر در اختیار مصرف کننده قرار دهید و از گمراه شدن مصرف کننده جلوگیری کنید.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه روشهای اساسی در تغذیه و میزان و نحوه غذا خوردن ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در اصفهان کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

حساسیت غذایی

غذاهای مفید و مضر برای حساسیت غذایی

مصرف هندوانه و چاقی

مصرف زیاد گوشت قرمز ممنوع است

راهکارهای کنترل گرسنگی



دیدگاهتان را بنویسید