نحوه رنده کردن ماهی قزل آلا در 8 مرحله آسان


فرصت های زیادی برای به نمایش گذاشتن مهارت های کبابی خود با همبرگر ، شکم و هات داگ وجود دارد ، اما ما به شما پیشنهاد می کنیم که شعبه خود را جدا کرده و طرز تهیه ماهی قزل آلا را امسال بیاموزید.

ماهی قزل آلا کبابی چیزهای زیادی برای دوست داشتن دارد.

ماهی قزل آلا ماهی گوشتی تری است ، به این معنی که در دمای بالای کباب پز بهتر از ماهی سفید ظریف تر دوام می آورد.

همچنین به راحتی می توان طعم را در فیله ماهی قزل آلا با روش های مختلف تزریق کرد (ما در یک دقیقه به این موارد می رسیم).

هر طعمی را که انتخاب می کنید ، باید مراحل را کنار بگذارید.

در اینجا راهنمای شما در مورد چگونگی کباب کردن ماهی قزل آلا کاملا مرطوب و پوسته پوسته است.

1. ماهی قزل آلا مناسب را انتخاب کنید

برش ماهی قزل آلا خام روی قرص

اشلی نادر ، RDN ، مسس Be Well by Ashley Noelle ، پیشنهاد می کند که سعی کنید ماهی سالمون صید شده در طبیعت را پیدا کنید ، به طور ایده آل از بازار ماهی محلی.

فیله ماهی قزل آلا معمولی چربی کمتری نسبت به ماهی قزل آلا پرورش یافته در مزرعه دارد.

اگرچه ماهی قزل آلا دارای محتوای امگا 3 کمی بیشتر برای ماهی نسبت به ماهی قزل آلا وحشی است ، اما دارای امگا 6 بسیار بیشتری است ، چربی کمتری سالم.

2. تصمیم بگیرید که چگونه آن را بپزید

ماهی قزل آلا کبابی روی تخته سرو.

دستور العمل های خاص ماهی قزل آلا نیاز به برنامه ریزی دارد.

هالی مک کی کلارک ، متخصص آشپزی در Beachbody می گوید ، اگر می خواهید ماهی قزل آلا خود را روی تخته بپزید ، فراموش نکنید که قبل از قرار دادن تخته روی کوره حداقل یک ساعت آن را در آب خیس کنید.

اگر درباره استفاده از تخته کنجکاو هستید ، ماهی قزل آلا Cedar Plank با لعاب افرا را امتحان کنید.

اگر فیله های ماهی قزل آلا پوست ندارند و از تخته استفاده نمی کنید ، از فویل استفاده کنید تا ماهی را مستقیماً روی کوره قرار ندهید.

3. ماهی قزل آلا خود را تمیز کرده و خشک کنید

هنگامی که آماده شروع به تهیه ماهی قزل آلا هستید ، نادر توصیه می کند که آن را در سینک بشویید و قبل از چاشنی یا چاشنی آن را کاملاً خشک کنید.

اگر با پوست ماهی آزاد کار می کنید ، حتی قدمی نیست که بخواهید از آن بگذرید.

او می گوید که فیله ها باید کاملاً خشک شوند تا پوست ترد شود.

4. کباب پز خود را تمیز کنید

قبل از قرار دادن ماهی قزل آلا ، حتی اگر از بسته های فویل استفاده می کنید ، گریل را برگردانید.

بهتر است کار را از قبل انجام دهید تا اینکه یک پوست ترد ماهی قزل آلا را از دست بدهید یا با یک بسته فویل بجنگید زیرا به گریل می چسبد.

5. ماهی قزل آلا خود را مزه دار کنید

اگر یک ماریناد می خواهید ، باید زمان پخت بیشتری اضافه کنید.

نادر پیشنهاد می کند که ماریناد را به ماهی اضافه کرده و چند ساعت قبل از کباب کردن در یخچال قرار دهید.

ماریناد مورد علاقه او ترکیبی از آمینو نارگیل (جایگزین سس سویا بدون گلوتن) و عسل است تا سرگیجه اسید آمینه را متعادل کند.

مک کی کلارک می گوید اما می توانید ماهی قزل آلا را با نمک بپاشید و با روغن بپاشید ، سپس بگذارید 30 دقیقه قبل از کباب کردن در دمای اتاق بماند.

این آماده سازی به پخت یکنواخت ماهی قزل آلا کمک می کند.

6. گریل را از قبل گرم کرده و چرب کنید

شما باید یک کوره گاز بین 450-500 درجه فارنهایت برای ماهی قزل آلا تنظیم کنید.

در صورت کار با زغال ، اجازه دهید گریل قبل از قرار دادن ماهی قزل آلا حدود 20 دقیقه گرم شود.

چرب کردن گریل خطر چسبیدن ماهی به تیغه ها را کاهش می دهد.

7. ماهی قزل آلا خود را بپزید

سرانجام ، اینجاست که جادو اتفاق می افتد. مک کی کلارک می گوید ، اگر از فیله ماهی قزل آلا با پوست استفاده می کنید ، نیازی به چرخاندن نیست.

با این حال ، برای دستیابی به بهترین نتایج ، باید مکان گلدیلاک را در کوره انتخاب کنید.

او پیشنهاد می کند: “مکانی را در کوره انتخاب کنید که با گرمترین و گرم ترین قسمت ذغال سنگ فاصله یکسانی داشته باشد.”

شما باید فیله ها را با پوست برداشته بچرخانید ، اما این بدان معناست که شما این فرصت را دارید که یک ماریناد معطر را از هر دو طرف مسواک بزنید.

(ما مرکبات و ادویه ها را در دستور تهیه ماهی قزل آلا کبابی با ماریناد پرتقال دوست داریم.)

زمان پخت بستگی به ضخامت فیله ها دارد ، اما نیازی به کرونومتر ندارید.

همچنین می توانید آن را بپزید تا زمانی که فیله با چنگال برداشته شود ، نادر توضیح می دهد.

8. اجازه دهید ماهی قزل آلا شما استراحت کند

ماهی قزل آلا و سبزیجات کبابی در یک بشقاب

مهم نیست چقدر ماهی پخته خود را دوست دارید ، مک کی کلارک توصیه می کند که بعد از برداشتن از کوره آن را با فویل آلومینیومی بمالید.

وسوسه کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که گوشت فرصت استراحت دارد و یکنواختی را تضمین می کند.

پس از رسیدن به سطح رسیدن و رضایت شما ، می توانید طعم های اضافی را اضافه کنید.

مک کی کلارک دوست دارد “یا ترکیبی از شوید تازه و آب لیمو ، یا رب میسو ، سس سویا و زنجبیل تازه” را که درست قبل از سرو به آن اضافه می کند ، استفاده کند.

به دنبال نکات آشپزی بیشتر و اطلاعات تغذیه ای هستید؟

به BODNutrition.com بروید و نحوه تغذیه سالم را در طولانی مدت با کمک دو برنامه تغذیه ، 2B Mindset و Portion Fix بیاموزید.

دیدگاهتان را بنویسید