نحوه طبخ قارچ های جادویی خوشمزه را بیاموزید


اگر می خواهید یک غذای جادویی درست کنید ، طرز تهیه قارچ را بیاموزید.

اگر می دانید چگونه آنها را به درستی بپزید ، قارچ ها به مواد مغذی و طعم زیادی می افزایند.

واندانا شث ، متخصص تغذیه ، RDN ، CDCES ، FAND ، نویسنده ، می گوید: “قارچ ها کالری کمی دارند و مشتی مواد مغذی دارند.” جدول هندی من: دستور العمل های گیاهی سریع و خوشمزهبه

جکی نیوجنت ، RDN ، CDN ، سرآشپز ، متخصص تغذیه و نویسنده ، می افزاید: از نظر طعم ، “قارچ سدیم کمی دارد اما سرشار از امامی است ، که در نهایت به شما امکان می دهد از نمک کمتری استفاده کنید در حالی که طعم فوق العاده ای دارید.” کتاب آشپزی برای دیابت تمیز و سادهبه

نحوه پخت کامل قارچ ها را بخوانید تا طعم کامل داشته باشند و هرگز نرم یا نرم نباشند!

قارچ خام در آبکش

نحوه تمیز کردن قارچ

هنگام تمیز کردن قارچ مراقب باشید. نیوژنت توضیح می دهد که اگر بیش از حد از آب استفاده می کنید ، شفاف شدن یا قهوه ای شدن بیشتر طول می کشد.

در عوض ، از یک حوله کاغذی مرطوب برای از بین بردن باقی مانده ها یا شستشوی سریع و سپس خشک کردن آن استفاده کنید.

ساقه های سخت را قطع کنید و آماده رفتن هستید.

نحوه یافتن قارچ

قارچ های خرد شده را در ماهیتابه چدنی تفت دهید

قارچ سرخ شده یا قارچ طعم را تا حد زیادی عمیق می کند یا به دستور غذا اضافه می کند ، مانند سینه مرغ با قارچ سرخ شده.

اگر برایتان سوال است که چگونه قارچ صدفی بپزید یا چگونه قارچ شیتاکه را بپزید ، این روش را امتحان کنید.

نیوجنت می گوید ، تقریباً برای هر نوع قارچ کار می کند ، از جمله دکمه سفید ، کرمینی ، پورتوبلو ، راش ، ترومپت ، مایتاک (مرغ جنگلی) و یال شیر.

  • اگر اندازه قارچ های شما متفاوت است ، آنها را به قطعات مساوی برش دهید.
  • یک قاشق چایخوری روغن یا کره (اختیاری!) در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. وقتی داغ شد ، قارچ ها را در یک لایه اضافه کنید. فضای زیادی به آنها بدهید ، در غیر این صورت به جای قهوه ای شدن بخار می کنند.
  • قارچ ها را به مدت 5 دقیقه یا تا قهوه ای طلایی بپزید.
  • برگردانید و این کار را تکرار کنید تا قهوه ای طلایی شود.
  • مزه دار کنید و سرو کنید.

نحوه عجله قارچ

از آشپز نحوه پخت قارچ پورتوبلو را بپرسید و احتمالاً به شما پیشنهاد می کند که کباب پز درست کنید ، زیرا این درب ها از طریق کوره نمی افتند.

Sheth همچنین پیشنهاد می کند که قارچ های maitake و shiitake را کباب کنید.

او توضیح می دهد: “گرمای زیاد طعم آنها را افزایش داده و بهبود می بخشد.”

  • قارچ ها را با روغن آغشته کنید. هر ادویه ای که می خواهید اضافه کنید.
  • قارچ ها را مستقیماً روی حرارت متوسط ​​و زیاد روی گریل قرار دهید تا علائم گریل شکل بگیرد ، در هر طرف حدود پنج دقیقه.
  • سس یا ادویه جات دیگر را بمالید و سرو کنید.

قارچ های کوچکتر را با قرار دادن روی سیخ یا استفاده از سبد گریل کباب کنید.

نحوه سرخ کردن قارچ

نیوجنت می گوید: “اکثر قارچ ها به خوبی سرخ شده اند ، به ویژه قارچ های سفید کامل یا یک چهارم ، قارچ های کرمینی ، پورتابلا و مایتاکه.”

بنابراین ، موارد دلخواه خود را بخرید و این روش را امتحان کنید.

فقط آنها را خیلی نازک خرد نکنید – قارچ ها هنگام پختن تقریباً نصف می شوند.

  • فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • قارچ ها را با یک قاشق چایخوری روغن و ادویه جات دلخواه مسواک زده یا دور بیندازید. آنها را به صورت یک لایه روی یک ورقه پخت یا در یک کاسه تقسیم کنید.
  • به مدت 20 دقیقه سرخ کنید ، گاهی اوقات هم بزنید.

طرز تهیه قارچ شکم پر

قارچ پخته شده با اسفناج و پنیر

دکمه سفید پر شده ، کرم یا قارچ پورتوبلو یک پیش غذای عالی یا غذای مهمانی است.

این دستور غذا را برای قارچ های پر شده با اسفناج و پنیر امتحان کنید یا سس خود را تهیه کنید.

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • درپوش های قارچ را با مواد دلخواه پر کنید. درپوش های پر شده را در یک ظرف پخت قرار دهید.
  • بپزید تا قارچ ها نرم شوند و فیله آن بخارپز شود و حدود 25 دقیقه بپزد.

چگونه قارچ های خود را تراز کنید

قارچ خام در یک سبد

این نکات دیگر را امتحان کنید تا طعم قارچ ها حتی بهتر شود:

  • از گوشت قارچ “گوشت” درست کنید. قارچ های خرد شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط را به شکل دلخواه (همبرگر ، کوفته ، چاشنی تاکو و …) درآورید و به طور معمول بپزید تا پخته شود. تمام طعم گوشت را با رطوبت بیشتر و کالری کمتر دریافت خواهید کرد.
  • این دستور غذا را برای قارچ سیر و گیاهان آرام پز امتحان کنید.
  • قارچ ها را به “بیکن” تبدیل کنید. قارچ ها را نازک خرد کنید ، سپس آنها را با روغن و ادویه جات ترشی جات مانند پاپریکای دودی و دود مایع مخلوط کنید تا طعم بیکن بیشتری پیدا کند. در دمای 275 درجه فارنهایت به مدت 75 دقیقه سرخ کنید ، سپس فر را خاموش کنید و بگذارید قارچ ها به مدت 45 دقیقه در فر سرخ شوند.

آیا نکات و توصیه های تغذیه ای بیشتری برای متخصصان می خواهید؟ از BODNutrition.com دیدن کنید تا بدانید چگونه محصولات و محصولات تغذیه Beachbody می تواند به شما در داشتن یک سبک زندگی سالم کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید