نحوه کباب کردن استیک: 5 نکته در آشپزی


آیا می خواهید نحوه طبخ استیک به کمال را بیاموزید؟ چند چیز استیک آبدار و نرم با پوسته سبک و دودی درست می کند.

دیگر نگران نباشید – ما نکات آشپزی ساده ای برای تهیه استیک های کبابی سریع و مناسب بچه ها داریم.

مرحله 1: برش گوشت گاو مرمر را انتخاب کنید

به گفته بریتانی کرامپ ، MPH ، RD در Savor Nutrition ، “بهترین تکه گوشت گاو کبابی باید نرم باشد ، با مقدار زیادی مرمر ، که لکه های چربی سفید موجود در تمام گوشت ها است. چربی سنگ مرمر در حالی که استیک شما کباب می شود ، ذوب می شود و به گوشت طعم می بخشد و آبدار و نرم می شود. ”

استیک خام چاشنی روی سنگ مرمر

اگر در حال بررسی میزان چربی خود هستید ، هالی مک کی کلارک ، متخصص آشپزی Beachbody می گوید: “فیله بالا یک انتخاب خوشمزه و در عین حال بدون چربی ، کبابی می سازد.”

سایر قطعات گوشت گاو مرمر مناسب برای کباب کردن عبارتند از:

  • استیک استیک (به عنوان مثال ، نوار نیویورک یا کانزاس سیتی)
  • استیک گوشت نرم بدون استخوان
  • استیک بالا
  • فیله یا ماهیچه های زیبا
  • دامن یا استیک جانبی

یک تکه استیک شما باید حدود یک اینچ ضخامت داشته باشد تا یک دانه خوب تولید شود بدون اینکه در داخل آن گوشت زیادی بپزید.

استثنا استیک های کناری یا دامن است ، که باید بعد از پخت نازک و در برابر دانه بریده شوند تا رشته های ماهیچه ای سخت تر شکسته شوند.

این استیک ها بهتر است روی تاکو ، فجیتا ، ساندویچ یا سالاد سرو شوند.

مرحله 2: آماده سازی فصلی و استیک

قبل از چاشنی ، استیک های خود را با یک حوله کاغذی پاک کنید تا سطح خشکی ایجاد شود تا چاشنی به آن بچسبد.

مک کی کلارک توصیه می کند: “برای کمک به نفوذ طعم ها در گوشت بهتر ، استیک های خود را به صورت ضربدری در هر دو طرف قبل از افزودن خمیر یا ماریناد بنویسید.”

برای طعم دادن ، می توانید استیک را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

یا ادویه جات تهیه شده برای استیک را در فروشگاه مواد غذایی بردارید. همچنین می توانید با مخلوط کردن موارد زیر موارد دلخواه خود را ایجاد کنید:

  • نمک
  • فلفل
  • پودر سیر یا پیاز
  • فلفل قرمز
  • پودر فلفل قرمز یا فلفل قرمز
  • پونه کوهی
  • جعفری خرد شده
  • زیره
  • گشنیز

برای استیک های پهلو یا دامن سخت تر ، توصیه می کنیم از ماریناد مرطوب – که معمولاً با روغن و اسید تهیه می شود – استفاده کنید تا استیک نرم تر از یک مالش خشک شود.

اجازه دهید استیک ها حداقل 30 دقیقه مزه دار شوند تا طعم آن خیس بخورد.

ماریناد اصلی برای استیک معمولاً شامل موارد زیر است:

  • روغن
  • آب لیمو یا سرکه
  • سس سویا یا سس Worcestershire
  • سیر یا پیاز خرد شده
  • گیاهان و ادویه جات مورد علاقه شما

مرحله 3: اجازه دهید استیک ها به دمای اتاق برسند

استیک های ماریناد را از یخچال خارج کرده و به مدت 20 تا 30 دقیقه روی میز بگذارید تا به دمای اتاق نزدیک شود.

کباب کردن یک استیک در زمان سرد به این معنی است که داخل استیک نیاز به پخت طولانی تر دارد ، که می تواند منجر به پخت بیش از حد بیرون شود.

مرحله 4: روی کوره های داغ و تمیز کباب کنید

استیک را کباب کنید

حالا که آماده اید ، وقت آن است که نحوه کباب کردن را بیاموزید. با شروع با یک کوره تمیز ، استیک های کبابی نکات متمایزی را به آنها بدهید.

“مقداری روغن روی گریل بکشید تا استیک به گریل نچسبد. استیک گوشتی است که سریع پخته می شود و نیاز به یک کباب داغ و گرم شده در دمای 450-500 درجه فارنهایت دارد. “

چه مدت باید استیک را روی گریل بپزید؟ اما در هر طرف؟

تعیین زمان پخت مشخص برای استیک دشوار است ، زیرا این بستگی به اندازه استیک ، ضخامت و پخت مورد نظر دارد.

  • می توانید استیک ها را برای 2-3 دقیقه روی گریل بسوزانید و در طرف دیگر تکرار کنید.
  • یک استیک غلیظ تر باید بیشتر بپزد ، اما بهتر است آن را کمی بپزید ، پخت را بررسی کنید و در صورت نیاز به پخت ادامه دهید.

آیا هنگام پخت استیک کباب پز را می بندید؟

“اگر استیک شما حدود ¾ اینچ ضخیم تر است ، درب آن را ببندید تا یک اجاق گاز همرفت ایجاد شود. اگر دامن نازک پهلو یا استیک است ، گریل را باز بگذارید. در غیر این صورت ، تا زمانی که استیک تمام نشود ، از هر دو طرف خوب نخواهید شد. “

برای بررسی پخت ، می توانید استیک را برش دهید ، اما خطر از دست دادن مقداری آب میوه را دارید.

مک کی کلارک می گوید: “دماسنج گوشت بهترین دوست صاحب گریل است.” قبل از اینکه فکر کنید گوشت تمام شده است ، گوشت خود را بررسی کنید و سپس هر یک یا دو دقیقه بعد از آن. ” هنگامی که گوشت از درجه حرارت 5 درجه فارنهایت پایین تر از دمای پخت مورد نظر خارج شد ، سپس آن را به مدت 10 دقیقه با فویل برش دهید. هنگام استراحت گوشت به پخت خود ادامه می دهد. ”

اگر دماسنج گوشت دارید ، از نمودار زیر برای اندازه گیری پخت استفاده کنید و پخت استیک را تا زمانی که دوست ندارید ادامه دهید.

پخت کباب دمای داخلی (درجه فارنهایت)
متوسط-کمیاب 145 درجه فارنهایت
آفرین 165 درجه فارنهایت

توجه ویژه برای حالت گریل پهلو یا دامن دامنمک کی کلارک می گوید: “مراقب باشید که این برش ها نازک تر از استیک های معمولی هستند و زمان کمتری برای رسیدن به پخت مورد نظر طول می کشد.”

بنابراین مراقب آن کباب پز باشید!

مرحله 5: قبل از برش به استیک خود استراحت دهید

استیک کبابی بریده شده با سبزیجات در بشقاب

اگر استیک را بلافاصله پس از اتمام آن برش دهید ، آب آن تخلیه می شود و یک تکه استیک کمتر آبدار برای شما باقی می ماند.

در عوض ، استیک را با فویل آلومینیومی برش دهید و بگذارید 10 دقیقه بماند ، تا آب آن جا بیفتد.

همانطور که در بالا ذکر شد ، این امر به استیک اجازه می دهد تا پخت خود را به پایان برساند.

ما توصیه می کنیم که دانه را برش دهید ، زیرا ماهیچه را به قطعات کوچکتر می شکند ، و استیک کمتر لثه می شود – این مرحله برای برش های سخت تر ، مانند استیک پهلو ضروری است!

برای همه قطعات دیگر ، از استیک به دلخواه خود لذت ببرید.

آیا به دنبال اطلاعات تغذیه ای تخصصی تری هستید؟ به BODNutrition.com بروید و نحوه تغذیه سالم را با کمک دو برنامه تغذیه ، 2B Mindset و Portion Fix بیاموزید.

دیدگاهتان را بنویسید