نحوه کباب کردن ذغال: 9 نکته و ترفند


امسال یک چالش جدید برای خود ایجاد کنید. یاد بگیرید که به جای استفاده از مدل گاز قدیمی خود ، بر یک کوره ذغال چوب مسلط شوید.

اگرچه چیزهای زیادی در مورد نحوه صحیح کباب کردن ذغال وجود دارد ، اما برای شروع ایمن چند نکته را باید بدانید.

ادامه مطلب را بخوانید و جزئیات استفاده از کباب پز ذغال سنگ ، نحوه پخت همه چیز ، از استیک و همبرگر گرفته تا سبزیجات و چند اشتباه رایج برای جلوگیری از آنها را بیاموزید.

حتماً این راهنما را با نکات مفید کبابی ما برای یک غذای تابستانی ترکیب کنید که باعث می شود مهمانان شما فکر کنند شما سالهاست این کار را انجام می دهید.

1. برای روشن کردن آن از روش دودکش استفاده کنید

مردی که از روش دودکش برای روشن کردن کوره ذغال سنگ استفاده می کند

این روش روشنایی کوره ای است که مایکل هاس ، RD و بنیانگذار Angry BBQ ، به دلیل سبک بودن آن ترجیح می دهد.

شما باید یک استارت دودکش را بردارید و سپس چند قدم با روشن کردن کوره فاصله داشته باشید:

  • استارت سبد را با ذغال مورد علاقه خود بارگذاری کنید.
  • مقداری کاغذ زیر دودکش در انتهای گریل قرار دهید.
  • کاغذ را روشن کنید.

و این تمام. گرمای کاغذ افزایش می یابد و زغال سنگ را تا انتها شعله ور می کند.

هاس توصیه می کند که به زغال سنگ 10-15 دقیقه فرصت دهید تا کاملاً مشتعل شود.

سپس ، هنگامی که آنها سفید شدند ، شما آماده هستید که ذغال را کباب کنید.

2. سریع کباب پز را گرم کنید

هنگام کار با کوره ذغال سنگ باید کمی بیشتر وقت بگذارید. اینجاست که یاد می گیرید نحوه عملکرد دریچه ها چگونه کار می کند.

JeanN Kimszal ، RDN ، از Radiant Root توضیح می دهد: “هرچه هوا بیشتر باشد ، آتش داغ تر می شود.” مطمئن شوید که دریچه های روی گریل را باز کنید تا جریان هوا در آتش حفظ شود. “

هاس می افزاید: “اکثر کوره های ذغال سنگ دارای یک دریچه پایین و یک سوراخ هوای فوقانی هستند.”

او توضیح می دهد که قسمت پایین دریچه ای است که بیشتر جریان هوا را کنترل می کند ، بنابراین “هنگامی که می خواهم گریل من به سرعت گرم شود ، دریچه پایینی کاملاً باز و دریچه بالایی نیمه باز می ماند.”

3. دمای ثابت را حفظ کنید

شما می خواهید گرمای ثابت برای بهترین نتایج کبابی و این به دریچه ها برسد.

هاس می گوید: “هنگامی که به دمای مطلوب رسیدم ، دهان پایینی را کمی می بندم ، بنابراین دمای گریل من ثابت می ماند.”

4. به عناصر توجه کنید

هاس توضیح می دهد: “باد و دمای محیط در هوای آزاد باعث کاهش حرارت ذغال سنگ شما می شود که می تواند طول عمر آشپز را بیشتر کند.”

او می افزاید: “اگر از کوره ذغال سنگ استفاده می کنم ، همیشه 30 دقیقه اضافی در برنامه کوره ام برنامه ریزی می کنم.”

5. از آشپزی در دو منطقه استفاده کنید

این به نظر پیچیده می آید ، اما شما به سرعت بر آن مسلط می شوید: ذغال سوزان را در یک طرف کباب پز قرار دهید تا “یک طرف کباب پز گرم باشد ، در حالی که طرف دیگر در دمای پایین تری قرار گیرد” ، هاس می گوید.

کیمزال می گوید “فست فودها باید درست روی ذغال سنگ قرار گیرند.” این شامل گوشت خوک یا استیک سویا زنجبیل ما می شود.

او می افزاید: “غذاهایی که بیشتر پخته می شوند را می توان در کنار ذغال ها قرار داد تا گرمای غیر مستقیم دریافت کنند.” این روش را با سالاد رومی کبابی و گردو امتحان کنید.

برای اجتناب از اشتباهات روی زغال کباب کنید

نمای نزدیک همبرگر ، غذاهای دیگر روی کوره ذغال سنگ

این اشتباهات رایج هستند ، اما اجتناب از آنها آسان است. مطمئن شوید که از آنها برای تجربه بهتر کبابی اجتناب کنید.

6. درب را زیاد باز نکنید

هاس هشدار می دهد: “فقط برای افزودن غذای خود یا بررسی نحوه عملکرد آشپز ، درپوش را باز کنید.” اگر به بلند کردن آن ادامه دهید ، “هنگام بازکردن درب کوره گرمای زیادی را از دست خواهید داد و زمان زیادی طول می کشد تا کوره شما دوباره به دمای خود برسد.”

7. سرعت بخشیدن به روند

به یاد داشته باشید ، برای کوره ذغال سنگ به زمان بیشتری نیاز خواهید داشت – اما نتیجه آن ارزشش را خواهد داشت!

اگر قبلاً چند بار درپوش را برداشته اید ، ادامه دهید و دقیقه بیشتری به زمان پخت اضافه کنید.

8. بخیل روی زغال سنگ

هاس می گوید به راحتی می توانید از دریچه های هوا برای بالا بردن یا پایین آوردن دمای کوره ذغال سنگ خود استفاده کنید – به شرطی که ذغال کافی داشته باشید.

فقط به این دلیل که شما به دنبال یک روش آهسته و آهسته هستید به این معنی نیست که می توانید از زغال سنگ کمتر استفاده کنید.

9. خاکسترهای قدیمی را در کوره بگذارید

قبل از روشن کردن فندک یا قطعات جدید ذغال ، می خواهید خاکستر قدیمی را تمیز کنید. کیمزال توضیح می دهد که ممکن است “خاکستر زیادی در کباب پز وجود داشته باشد تا ذغال ها مشتعل شوند”.

دیدگاهتان را بنویسید