چگونه می توان از لکه های دندان جلوگیری کرد و دندان ها را بطور طبیعی سفید کرد HUM Nutrition Blog


آیا لبخند روشن تری می خواهید؟ علت زرد شدن دندان ها و نحوه جلوگیری ایمن و م stثر از لکه های دندان را بیاموزید.

با افزایش سن ، موارد خاصی باید اتفاق بیفتد. اگرچه برخی از پیشرفت ها اجتناب ناپذیر هستند ، اما می توانید برای پیشگیری از برخی از سناریوهای مرتبط با علائم پیری مانند زرد شدن دندان ها اقدام کنید.

در دنیایی که ظاهراً وسواس زیادی روی لوازم آرایشی دارد ، دندانهایی که کوچکتر از دندانهای سفید مرواریدی هستند اغلب از بالا مشاهده می شوند. در حقیقت ، در یک نظرسنجی در سال 2013 ، 89 members از اعضای انجمن ارتودنسی آمریکا گزارش دادند که بیمارانشان درخواست روش های سفید کردن دندان ها را داده اند.

اما چرا تغییر رنگ دندان یک نگرانی مهم است؟ آیا کاملاً زیبایی شناختی است یا می تواند نشان دهنده یک مشکل اساسی باشد یا حتی باعث مشکلات جدید شود؟

با توجه به این سوالات ، ما با دو متخصص بهداشت دهان و دندان در مورد همه چیزهایی که باید در مورد لکه و زردی دندان بدانیم ، از جمله نحوه جلوگیری از هر دو ، صحبت کردیم.

علت زرد شدن دندان ها چیست؟

به گفته جنیفر جابلو ، DDS ، دندانپزشک معروف و خالق IntelliWHiTE ، هر دو عامل بیرونی و ذاتی می توانند باعث تغییر رنگ دندان شوند.

لکه های خارجی

او توضیح می دهد: “لکه های بیرونی بیشتر لکه های شناخته شده ای هستند که بر اثر برخی غذاها ، نوشیدنی ها یا سیگار کشیدن ایجاد می شوند.” آنها می توانند باعث ایجاد لکه شوند زیرا دندان ها دارای سطح متخلخل هستند.

دکتر جبلو با اشاره به اینکه چرا مسواک زدن منظم اینقدر ضروری است می گوید: “ما هر روز ترکیبات رنگی می خوریم و می نوشیم.” “ترکیبات رنگ آمیزی غذا و نوشیدنی (که کروموژن نامیده می شوند) در سطح دندان تجمع می یابد.” سایر ترکیباتی که باعث ایجاد لکه از مواد غذایی و نوشیدنی ها می شوند شامل اسید و تانن هستند. با هم ، دکتر جابلو می گوید این عوامل می توانند دندان ها را زرد یا حتی قهوه ای نشان دهند.

غذاها و نوشیدنی هایی که می توانند باعث زردی و لکه شدن دندان ها شوند عبارتند از:

  • قهوه
  • شراب قرمز
  • نوشابه و نوشابه های انرژی زا با رنگ افزوده
  • میوه های رنگدانه تیره
  • سس ها و ادویه جات اسیدی

لکه های داخلی

از سوی دیگر ، رنگ آمیزی ذاتی از عاج (لایه داخلی) دندان ها رخ می دهد. دکتر جبلو می گوید: “عاج تیره تر می شود و تغییر رنگ سخت تر می شود.” “این نوع لکه ها می توانند زرد یا قهوه ای باشند ، اما همچنین می توانند خاکستری یا سفید باشند.”

بیشتر اوقات ، دکتر جابلو می گوید که این نوع رنگ آمیزی می تواند در اثر آسیب ، داروها و نازک شدن مینای دندان از سن ایجاد شود.

زنانی که شراب قرمز می نوشند ، که می تواند باعث رنگ آمیزی و زرد شدن دندان ها شود

آیا می توانید به راحتی دندان های زرد را ترمیم کنید؟

به طور خلاصه ، این پاسخ بستگی به نوع لکه شما دارد.

دکتر جابلو توضیح می دهد: “لکه های بیرونی را می توان با واکنش شیمیایی با پراکسید که پیوندهای کروموژن را می شکند و بی رنگ می شوند ، از بین برد.” او برای از بین بردن لکه های خارجی روزانه ، پیشنهاد می کند از ژل سفید کننده روزانه IntelliWHiTE Power Boost استفاده کنید که می توانید آن را به خمیر دندان خود اضافه کنید.

در عوض ، او اشاره می کند که “تغییر لکه های داخلی بسیار سخت تر است و معمولاً به روکش چوبی ، روکش یا چسب نیاز دارد.”

آیا باید روش های طبیعی سفید کردن دندان ها را امتحان کنید؟

اینترنت پر از نکات و روش های طبیعی سفید کردن دندان ها است ، مانند:

  • آب لیمو
  • سرکه سیب
  • سدیم بیکربنات

اما ، به گفته Shannon M. Nanne ، RDH – متخصص دندان و مدیر روابط حرفه ای در Curaden USA – مشکل این است که بسیاری از آنها تأثیرات مضر بر ساختار طبیعی دندان شما دارند. به همین دلیل ، احتمالاً بهتر است آنها را منتقل کنید.

نان می گوید: لیمو می تواند دندان های شما را سفیدتر کند ، اما اسید می تواند مینای دندان شما را خیس کند. به طور مشابه ، او می گوید که مقداری خمیردندان بی کربنات سدیم-پراکسید هیدروژن قوی (یا مخلوط خانگی) می تواند دندان های شما را سفید کند ، اما آنها بسیار ساینده هستند و همچنین می توانند مینای دندان را بپوشند.

چگونه از لکه و زرد شدن دندان جلوگیری کنیم

با رعایت همه موارد ، بهترین گزینه برای سفید کردن طبیعی دندان ها جلوگیری از تنش در وهله اول است. در اینجا شش راه برای جلوگیری از زرد شدن و دیگر تغییر رنگ از طریق عادات و انتخاب شیوه زندگی آورده شده است.

1. مایعات سیاه را از طریق نی بنوشید

دکتر جبلو می گوید که نوشیدن از طریق نی به تماس بین نوشیدنی های رنگی و دندان ها کمک می کند.

2. بعد از خوردن غذاهای رنگی شستشو دهید

برای کمک به رقیق شدن ترکیبات احتمالی رنگ آمیزی و جلوگیری از ظاهر شدن آنها بر روی سطح متخلخل دندان ها ، دکتر جابلو توصیه می کند که دهان خود را بعد از خوردن غذاها یا نوشیدنی هایی که باعث ایجاد لکه می شوند با آب شستشو دهید.

3. استراتژیک غذا بخورید

سعی کنید قبل از نوشیدن یا خوردن یک غذای رنگارنگ سالاد یا سبزیجات تیره (مانند کلم یا اسفناج) بخورید. این به ایجاد یک فیلم روی دندان ها برای کاهش نفوذ لکه کمک می کند. ”دکتر جبلو می گوید.

به همین ترتیب ، او می گوید که رنگ آمیزی غذا با غذاهای ترد و سالم می تواند کمک کننده باشد. او میوه ها و سبزیجاتی را به اشتراک می گذارد که می توانند “به عنوان یک مسواک طبیعی عمل کنند” ، مانند:

  • سیب
  • گلابی ها
  • کرفس
  • هویج
  • گل کلم
  • خیارها

زنی که از خمیر دندان برای از بین بردن لکه ها و تغییر رنگ استفاده می کند

4. مراقب “سفید کردن” خمیردندان های سخت باشید

دکتر جابلو اشاره می کند که خمیردندان هایی که ادعا می کنند دندان ها را سفید می کنند ، اینطور نیست. در عوض ، او معتقد است که فقط لکه های سطحی را از بین می برد. در هر صورت ، او از او می خواهد که مراقب آنها باشد ، زیرا آنها “دارای مواد ساینده قوی” هستند.

نان موافق است. او می گوید: “من توصیه می کنم Curaprox Black برای بیماران من یک خمیردندان سفید است.”

5. روی مسواک الکترونیکی سرمایه گذاری کنید

سرانجام ، نان می گوید که مسواک های الکتریکی صوتی برای از بین بردن لکه های خارجی دندان م effectiveثرتر از مسواک های دستی هستند. اگر دندان های زرد یکی از بزرگترین برچسب های شما هستند ، خرید یک مسواک الکترونیکی با کیفیت بالا می تواند ارزش سرمایه گذاری را داشته باشد.

6. از یک روال جامد بهداشت دندان پیروی کنید

در یک یادداشت جداکننده ، توصیه نان ساده است: “بهترین کاری که می توانید برای درخشندگی و سفید شدن دندان ها انجام دهید این است که دو بار در روز مسواک بزنید ، نخ دندان بکشید یا از مسواک بین دندانی استفاده کنید ، دوبار در سال به متخصص دندانپزشکی خود مراجعه کنید. غذایی که دندان شما را لکه دار می کند ”

به طور خلاصه ، نکات بالا را برای رسیدن به درخشان ترین و سفیدترین لبخند خود ، بدون خطر حساسیت یا آسیب به دندان های خود ، پیاده کنید.



دیدگاهتان را بنویسید