گردو منبع عالی تغذیه است. آیا سرخ کردن تا حدودی کیفیت تغذیه یا در دسترس بودن آن را کم یا بهبود می بخشد؟ : تغذیه


گردو یک راه عالی برای دریافت مقدار زیادی تغذیه عالی است. به ویژه بادام هندی ، بادام ، گردو و آجیل برزیل. آنها سرشار از مواد معدنی به ویژه منیزیم ، پتاسیم و در مورد آجیل برزیل ، سلنیوم هستند. آنها همچنین سرشار از پروتئین ، چربی های سالم و فیبر هستند.

سرخ کردن روشن یا تیره چه تاثیری بر مشخصات تغذیه ای یا فراهمی زیستی این آجیل ها دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید