یک درمان قوی یا یک افسانه بزرگ؟ – مشاوره تغذیه از طریق تلفن


عسل و دارچین: دارویی قدرتمند یا افسانه ای بزرگ؟

عسل و دارچین دو ماده طبیعی هستند که فواید زیادی برای سلامتی دارند. برخی معتقدند وقتی این دو ماده با هم ترکیب شوند ، تقریباً می توانند هر بیماری را درمان کنند. در حالی که شواهد نشان می دهد هر یک از آنها دارای خواص درمانی هستند ، ادعاهای متعددی در مورد مخلوط عسل و دارچین چندان درست نیست. این مقاله فواید عسل و دارچین را بررسی می کند و واقعیت را از افسانه ها یا تصورات اشتباه جدا می کند.

مواد طبیعی برای سلامتی بهتر

عسل مایع شیرینی است که توسط زنبورها تولید می شود. قرنهاست که از آن به عنوان غذا و دارو استفاده می شود. امروزه عسل عمدتا در آشپزی و به عنوان شیرین کننده نوشیدنی ها استفاده می شود.

دارچین نیز ادویه ای است که از پوست درخت دارچین به دست می آید. مردم آن را تمیز می کنند و خشک می کنند ، معروف به چوب دارچین. می توانید دارچین را به شکل چوب خرد شده ، به شکل پودر یا عصاره خریداری کنید.

فقط عسل و دارچین فواید زیادی برای سلامتی دارند. با این حال ، برخی معتقدند که ترکیب این دو مفیدتر است. در سال 1995 ، یک روزنامه کانادایی مقاله ای با لیست طولانی بیماریهایی که با مخلوط عسل و دارچین قابل درمان هستند ، منتشر کرد. از آن زمان ، اظهارات عجیب در مورد ترکیب عسل و دارچین چند برابر شده است.

در حالی که این دو ماده کاربردهای درمانی زیادی دارند ، همه ادعاهای مربوط به ترکیب این دو از نظر علمی توجیه نشده است.

خواص دارچین

دارچین یک ادویه محبوب در آشپزی است که می تواند به عنوان مکمل نیز استفاده شود. دو نوع اصلی وجود دارد:

دارچین کاسیا: این نوع دارچین که به دارچین چینی نیز معروف است ، محبوب ترین نوع دارچین است. سیلان ارزانتر از دارچین است و عوارض جانبی بالقوه ای دارد.

دارچین سیلان: این نوع به “دارچین واقعی” معروف است. یافتن آن بسیار سخت تر از دارچین کاسیا است و رایحه کمی شیرین دارد.

خواص بی نظیر دارچین از روغنهای ضروری و ترکیبات آنها به ویژه ماده ای به نام سینامالدهید گرفته شده است. این ماده همچنین باعث طعم و عطر دلپذیر دارچین می شود.

در اینجا برخی از مهمترین فواید دارچین آورده شده است:

ممکن است التهاب را کاهش دهد:

التهاب طولانی مدت خطر ابتلا به بیماری های مزمن را افزایش می دهد. مطالعات نشان می دهد که دارچین می تواند به کاهش التهاب کمک کند.

این می تواند به درمان بیماری های عصبی کمک کند:

چندین مطالعه آزمایشگاهی نشان می دهد که دارچین ممکن است به کاهش پیشرفت پارکینسون و آلزایمر کمک کند. این نتایج همچنین باید در مطالعات انسانی تأیید شود.

ممکن است دارای خواص ضد سرطانی باشد:

چندین آزمایش آزمایشگاهی روی حیوانات و لوله های آزمایش نشان داده است که دارچین به جلوگیری از رشد و تولید سلول های سرطانی کمک می کند. با این حال ، تحقیقات بیشتر و مطالعات انسانی مورد نیاز است.

برخی پیشنهاد کرده اند که دارچین ممکن است یک درمان طبیعی برای اختلال کمبود توجه (ADHD) ، سندرم روده تحریک پذیر (IBS) ، سندرم پیش از قاعدگی (PMS) ، سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) و مسمومیت غذایی باشد. با این حال ، شواهد کافی برای اثبات این ادعاها وجود ندارد.

خواص عسل

عسل علاوه بر اینکه جایگزین سالم تری برای شکر است ، خواص درمانی مختلفی نیز دارد. با این حال ، لازم به ذکر است که همه انواع یکسان نیستند. بزرگترین فواید عسل با مواد فعال در عسل با کیفیت بالا و تصفیه نشده متمرکز است.

در اینجا برخی از فواید عسل با پشتیبانی علمی آورده شده است:

ممکن است در سرکوب سرفه مثر باشد:

یک مطالعه نشان داد که عسل در سرکوب سرفه های شبانه م thanثرتر از دکسترومتورفان است که ماده فعال در اکثر شربت های سرفه است. با این حال ، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

یک درمان قوی برای زخم و سوختگی:

تجزیه و تحلیل شش مطالعه نشان داد که استفاده از عسل روی پوست یک درمان قوی برای زخم ها است.

اعتقاد بر این است که عسل به شما کمک می کند: بهبود خواب ، افزایش حافظه ، افزایش قدرت جنسی ، درمان عفونت ها و یک راه طبیعی برای کاهش پلاک روی دندان شما است ، اما این ادعاها توسط علم تایید نمی شود.

ترکیب عسل و دارچین می تواند خواصی داشته باشد

فرض بر این است که اگر عسل و دارچین به تنهایی بتوانند به برخی از مشکلات سلامتی کمک کنند ، ترکیب این دو باید م effectiveثرتر باشد. مطالعات نشان داده است که فواید عسل و دارچین برای سلامتی مشابه است. به عنوان مثال ، هر دو دارای ویژگی هایی در زمینه های زیر هستند:

ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد

مخلوط عسل و دارچین می تواند خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد ، زیرا می تواند چندین عامل خطر را کاهش دهد. سطوح بالای کلسترول بد (LDL) ، تری گلیسیرید ، فشار خون بالا و سطح پایین کلسترول خوب (HDL) عوامل خطر بیماری های قلبی هستند. جالب اینجاست که عسل و دارچین روی همه اینها تأثیر می گذارد.

مطالعات نشان داده است که مصرف عسل می تواند سطح کلسترول بد (LDL) را بین 6 تا 11 درصد و تری گلیسیریدها را تا 11 درصد کاهش دهد. همچنین ، سطح کلسترول خوب (HDL) خود را تا 3 درصد افزایش دهید.

یک متاآنالیز نشان داد که مصرف روزانه دارچین کلسترول کل را تا 16 میلی گرم در دسی لیتر ، کلسترول بد (LDL) را 9 میلی گرم در دسی لیتر و تری گلیسیرید را 30 میلی گرم در دسی لیتر کاهش می دهد. سطح کلسترول (HDL) نیز کمی افزایش یافت.

در حالی که تأثیر دارچین و عسل بر فشار خون با هم مورد مطالعه قرار نگرفته است ، هر دو فشار خون متوسط ​​را به طور جداگانه کاهش می دهند. البته این تحقیق روی حیوانات انجام شده است.

علاوه بر این ، هر دو ماده غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند که فواید زیادی برای قلب دارند. آنتی اکسیدان های پلی فنول جریان خون را در قلب بهبود می بخشد و از تشکیل لخته خون جلوگیری می کند و خطر حمله قلبی و سکته را کاهش می دهد.

عسل و دارچین نیز می توانند از بیماری های قلبی جلوگیری کنند ، زیرا هر دو التهاب را کاهش می دهند. التهاب مزمن عامل اصلی پیشرفت بیماری قلبی است.

می تواند به التیام زخم ها کمک کند

عسل و دارچین هر دو خاصیت درمانی خوبی دارند که می توان آنها را در ترکیب با کاربردهای موضعی برای درمان عفونت های پوستی استفاده کرد. عسل و دارچین هریک توانایی مبارزه با باکتری ها و کاهش التهاب را دارند که دو خاصیت بسیار مهم برای بهبود پوست هستند.

عسل وقتی به پوست مالیده می شود به درمان سوختگی کمک می کند. همچنین می تواند زخم پای دیابتی را که عارضه بسیار جدی بیماری است درمان کند.

دارچین به دلیل خواص ضد باکتریایی قوی می تواند مزایای دیگری نیز برای بهبود زخم داشته باشد.

زخم پای دیابتی خطر ابتلا به عفونت های باکتریایی مقاوم به آنتی بیوتیک را نشان می دهد. یک مطالعه با لوله های آزمایشگاهی نشان داد که روغن دارچین به محافظت در برابر باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک کمک می کند. البته در این مطالعه از روغن دارچین استفاده شده است که بسیار ضخیم تر از پودر دارچین است و می توانید آن را از خواربارفروشی تهیه کنید. هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد پودر دارچین همین تأثیر را دارد.

می تواند به کنترل دیابت کمک کند

کاملاً ثابت شده است که مصرف منظم دارچین برای افراد مبتلا به دیابت مفید است. همچنین می تواند به جلوگیری از دیابت کمک کند. مطالعات متعدد نشان داده است که دارچین قند خون ناشتا را در افراد مبتلا به این بیماری کاهش می دهد. یکی از راه هایی که دارچین قند خون را کاهش می دهد ، افزایش حساسیت به انسولین است. دارچین باعث حساسیت بیشتر سلول ها به هورمون انسولین می شود و به انتقال قند خون به سلول ها کمک می کند.

عسل همچنین مزایای بالقوه ای برای افراد دیابتی دارد. مطالعات نشان داده است که عسل به میزان قابل توجهی کمتر از قند بر قند خون تأثیر می گذارد. علاوه بر این ، عسل می تواند کلسترول بد (LDL) و تری گلیسیرید را در افراد مبتلا به دیابت کاهش دهد ، در حالی که سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش می دهد.

برای شیرین کردن چای ، عسل و دارچین نسبتاً سالم تر از شکر هستند. با این حال ، عسل هنوز کربوهیدرات بالایی دارد ، بنابراین افراد مبتلا به دیابت باید آن را در حد اعتدال بخورند.

سرشار از آنتی اکسیدان

عسل و دارچین هم منابع عالی آنتی اکسیدان ها هستند که فواید زیادی برای سلامتی شما دارند. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که شما را در برابر مولکول های ناپایدار به نام رادیکال های آزاد که می توانند به سلول های شما آسیب برسانند ، محافظت می کنند.

عسل سرشار از فنل آنتی اکسیدان است که با کاهش خطر بیماری های قلبی مرتبط است. دارچین همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است. در مقایسه با سایر ادویه جات ترشی جات ، دارچین از نظر محتوای آنتی اکسیدانی در صدر قرار دارد. مصرف عسل و دارچین در کنار هم می تواند مقدار زیادی آنتی اکسیدان به شما بدهد.

ادعاهای تأیید نشده در مورد عسل و دارچین

به نظر می رسد مفهوم ترکیب دو ماده قوی برای درمان حتی قوی تر است. با این حال ، هیچ مطالعه ای نشان نداده است که ترکیب عسل و دارچین یک ماده معجزه آسا ایجاد می کند که بیماری های مختلف را درمان می کند. علاوه بر این ، بسیاری از موارد پیشنهادی برای عسل و دارچین از نظر علمی پشتیبانی نشده است. در اینجا برخی از اظهارات محبوب اما تأیید نشده در مورد عسل و دارچین آورده شده است:

با علائم آلرژیک مبارزه می کند:

برخی مطالعات در مورد توانایی عسل در کاهش علائم آلرژی انجام شده است ، اما شواهد ضعیف است.

سرماخوردگی را درمان می کند: عسل و دارچین خواص ضد باکتریایی خوبی دارند ، اما بیشتر سرماخوردگی ها توسط ویروس ها ایجاد می شوند.

آکنه را درمان می کند: در حالی که خواص ضد باکتریایی هر دو ماده برای پوست مستعد آکنه مفید است ، هیچ مطالعه ای در مورد توانایی این ترکیب در درمان آکنه انجام نشده است.

به کاهش وزن کمک می کند: مطالعات متعددی نشان می دهد که جایگزینی قند با عسل به کاهش وزن شما کمک می کند ، اما هیچ مدرکی وجود ندارد که عسل و دارچین به کاهش وزن شما کمک کند.

تسکین درد آرتروز: عسل و دارچین التهاب را کاهش می دهند ، اما هیچ مدرکی مبنی بر استفاده از این غذاها بر روی پوست برای کاهش ورم مفاصل وجود ندارد.

مشکلات گوارشی را بهبود می بخشد: ادعاهایی وجود دارد که عسل می تواند از معده شما محافظت کند و هر دو ماده با عفونت های باکتریایی در روده مبارزه می کنند. اما این ادعاها با تحقیقات علمی تأیید نمی شود.

چگونه از عسل و دارچین برای بهبود سلامت خود استفاده کنیم

بهترین راه استفاده از عسل در رژیم غذایی شما استفاده از آن به عنوان جایگزین قند است. حتماً عسل تصفیه نشده بخرید ، زیرا بسیاری از عسل های فرآوری شده در قفسه های سوپر مارکت ها فواید سلامتی ندارند. از عسل با احتیاط استفاده کنید ، زیرا دارای قند بالایی است.

همچنین باید بدانید که دارچین حاوی ترکیبی به نام کومارین است که در دوزهای بالا می تواند سمی باشد. مقدار کومارین دارچین کاسیا بسیار بیشتر از دارچین سیلان است. بهتر است دارچین سیلان بخرید ، اما در صورت مصرف انواع مختلف کاسیا ، مصرف روزانه خود را به 1.2 قاشق چایخوری (2-0.5 گرم) محدود کنید. می توانید با خیال راحت روزانه 1 قاشق چایخوری (حدود 5 گرم) دارچین سیلان مصرف کنید.

برای استفاده از عسل و دارچین برای درمان عفونت های پوستی ، عسل را با مقدار کمی روغن دارچین مخلوط کرده و مستقیماً روی پوست آلوده بمالید.

پایان

عسل و دارچین هر کدام فواید زیادی برای سلامتی دارند که بسیاری از آنها توسط علم پشتیبانی می شود. هر دو ماده به ویژه برای بهبود سلامت قلب و عفونت مفید هستند. با این حال ، هیچ شواهد علمی وجود ندارد که نشان دهد ترکیب عسل و دارچین معجزه ای شفابخش ایجاد می کند.

مترجم: معصومه کریم نجات

منبع:

healthline.com

دیدگاهتان را بنویسید