برداشت ۱۱۰۰ تن انجیر در استان آذربایجان شرقی


به گزارش خبرگزاری فارس تبریز، محمدباقر بیراوا امروز در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه انجیر میوه مناطق نیمه گرمسیری است، اظهار داشت: درخت انجیر به همان اندازه که به گرمای زیاد مقاوم است به سرما به ویژه در دوران جوانی حساس است. .

وی با بیان اینکه حدود ۰.۲ درصد باغات انجیر کشور در استان آذربایجان شرقی قرار دارد، گفت: سطح زیر کشت انجیر در استان ۱۳۵ هکتار است که از این میزان ۱۳۰ هکتار بارور و ۵ هکتار غیر بارور است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان باغات انجیر استان را عمدتاً در شهرستان های جلفا، خداآفرین، میانه، هوراند و مرند پراکنده دانست و افزود: وسعت باغات انجیر شهرستان جلفا ۱۰۶ هکتار است. و تقریباً ۸۰ درصد سطح باغ و ۸۵ درصد محصول انجیر را تشکیل می دهد. تولیدات استان مربوط به این شهرستان است. شهرستان های خداآفرین و میانه با ۸ هکتار سطح زیر کشت در رتبه های بعدی قرار دارند.

وی ادامه داد: ارقام اصلی انجیر استان بنفشه، آق بیدان (سفید بی دانه)، سیاه و سفید است.

بپروا با بیان اینکه تولید سالانه انجیر در استان ۱۱۰۰ تن است، گفت: انجیر را می توان به صورت خشک، تازه، شربت انجیر، مربا، مارمالاد، کمپوت و پوره مصرف کرد.

انتهای پیام/




این مقاله را برای صفحه اول پیشنهاد دهید