اهمیت غذاهای سرد و گرم


اهمیت غذاهای سرد و گرم

در حقیقت ، این چهار مخلوط شامل سودا ، بلغم ، خون و صفرا است و خواص آنها افراد را در دسترس قرار می دهد. ما چهار مزاج مرکب داریم که در آن دو ویژگی گرما و سرما غالب و دو ویژگی دیگر آن خشک و مرطوب است ، اما در مجموع نه نوع مزاج داریم (4 مزاج ساده ، شامل گرم ، سرد ، خشک ، مرطوب و 4 مزاج ترکیبی که در بالا ذکر شد. تبدیل شوید). اگر چهار مخلوط تعادل در بدن وجود داشته باشد و هیچکدام دیگری را شکست ندهد ، مزاج نهم بدست می آید ، یعنی مزاج مزاج. اهمیت گرما و سرما غذا در اینجا نشان داده می شود که با هماهنگی گرما و سرما غذا به طور معکوس با خلق و خوی انسان ، می توان برای رسیدن به مزاج معتدل تعادل ایجاد کرد. Atminani در مورد اهمیت گرما و سرما غذا به شما اطلاعات می دهیم. به ما بپیوند.

سعدی این جمله را به زیبایی بیان کرد:

چهار مخالف سرکش چند روزی خوشحال بودند

وقتی یکی از این چهار نفر غالب شد ، شیرین جان از قالب بیرون آمد

دو خلط اصلی ، یعنی بلغم و سیفون ، اسیدی هستند و افراد تحت سلطه این دو بلغ مزاج سردی دارند. اما دو مورد دیگر ، خون و صفرا ، قلیایی و گرم هستند.

دمای سرد:

اکثر مردم سرد مزاج هستند. بیشتر آنها سفید هستند و در هوای سرد به راحتی گرم نمی شوند و سرما به مدت طولانی در بدن آنها باقی می ماند. آنها تمایل زیادی به خوابیدن دارند و به طور کلی ضعیف هستند. افراد خونسرد هستند و معمولاً عصبی نمی شوند. آنها درون گرا هستند و کمتر احساسات خود را بیان می کنند. موهای آنها تمایل به ریزش دارند و به زودی سفید می شوند. از آنجا که سیستم سرد آنها فعال است ، اسیدیته آنها در خون بیشتر است و احتمال ابتلا به بیماریهای خود ایمنی مانند ام اس و پارکینسون را افزایش می دهد. ضعف ، ناتوانی ، کمبود انرژی و ضعف در این افراد شایع است. نبض آنها کند است و عروق باریک هستند.

فازی های داغ:

افرادی که دارای خلق و خوی گرم هستند خوشایندتر و دلپذیرتر هستند ، اما به سرعت عصبی می شوند. آنها همیشه احساس گرما و گرم شدن سریع می کنند. مصرف زیاد شیرینی باعث ایجاد جوش و خارش بدن می شود و تمایل بیشتری به مصرف آب دارند. تعداد این افراد نسبت به گروه اول کمتر است. بدن آنها در هوای سرد کمی گرم می شود ، اما خنک کردن آنها در هوای گرم آسان نیست. این افراد پرانرژی ، برون گرا و فعال هستند و احساسات خود را به سرعت بیان می کنند. امروزه از نظر علمی ثابت شده است که غذاهای گرم بر سیستم عصبی سمپاتیک تأثیر می گذارد و غذاهای سرد سیستم پاراسمپاتیک را فعال می کند. همانطور که می دانید ، سیستم سمپاتیک با افزایش ضربان قلب و هایپرمی اعضای بدن همراه است و در بیشتر اندام ها دارای خواص تحریک کننده و فعال کننده است.

غذاهای متوسط:

غذا نیز بین این دو مزاج (که ملایم است) قرار می گیرد. به عنوان مثال ، در برخی متون از شیر ، ماست گوسفندی و نان گندم به عنوان غذاهای معتدل نام برده شده است.

اهمیت حرارت و غذای سرد متخصص تغذیه اصفهان

غذای گرم:

نان گندم ، عسل ، گوشت گوسفند ، بوقلمون ، مرغ ، گوشت اردک و اردک ، گوشت شتر ، گوشت کبوتر ، آب سبزیجات ، آبگوشت ، انجیر ، انگور ، بادام ، تخم خربزه ، انواع توت ها ، خربزه ، چای سیاه ، خرما خردل ، خرمالو ، ریحان ، اغلب ادویه جات ، نخود فرنگی ، عدس ، لوبیا و تخم مرغ.

غذاهای سرد:

نان جو ، ماش ، لوبیا ، مرغ ، ماهی ، محصولات لبنی (شیر ، پنیر ، کره و ماست) ، گوشت گاو ، برنج ، کدو ، اسفناج ، ریواس ، قارچ ، بیشتر میوه ها ، خرفه ، تخمه کدو ، ذرت ، کشک ، مرغ ، تمر هندی و زغال اخته.

علائم دیگر انواع مختلف:

الف) دمای پوست: وست: گرما و سردی پوست نشانه گرمی و سردی مزاج است. رطوبت و زبری پوست نشان دهنده خشکی و رطوبت است.

ب) رشد مو: رشد سریع و رنگ سیاه نشانه گرما و نور کوتاه و سفید نشانه سرما است. حلقه نشانه خشکی و صاف بودن نشانه رطوبت است.

ج) رنگ بدن: بیشتر افرادی که دمای سرد دارند سفید هستند و پوست گرم و قرمز نشانه گرما است.

د) بازدید: خواب بیش از حد نشانه سردی و مرطوب بودن است ، کم خوابی نشانه گرما یا خشکی است.

ه) انجام کارها: افراد گرم کار را سریع انجام می دهند ، اما افرادی که مزاج سرد دارند به آرامی کار می کنند.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی با ارائه روشهای اساسی در تغذیه و میزان و نحوه غذا خوردن می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی اصفهان کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

چربی مناسب برای حفظ سلامت شما

محصولات تراریخته و تغذیه ای

آسیب قندها را بررسی کنید

غذاهای دودی خطرناک



دیدگاهتان را بنویسید