سوپ رشته Miso – Kath غذای واقعی می خورد


سوپ رشته Miso ساده است و پر طعم است! این غذای دلچسب ، آرامش بخش و مغذی برای هوای سردتر است و همچنین گیاهی و فاقد گلوتن است.

آیا رسما فصل سوپ است؟ من فکر می کنم! این یکی برنده است زیرا پر از سبزیجات رنگارنگ ، پروتئین گیاهی و غلات کامل است. حتی بهتر: لایه به لایه طعم دارد. این راز تهیه سوپ های با کیفیت رستوران در خانه است!

عناصر

بسیاری از مواد تشکیل دهنده همه ستاره در این دستور غذا وجود دارد. در اینجا آنچه شما باید انجام دهید برای انجام آن است:

  • میسو. من می دانم که این یک جزء همه کاره کم ارزش است. من قبلاً از آن برای ماهی استفاده کرده ام – دستور Cook Smarts Miso Salmon خوشمزه است!
  • آب سبزیجات + مقداری آب
  • قارچ خشک شده برای طعم غلیظ تر امامی (تازه به اشتراک بگذارید)
  • توفو، که ممکن است ترسناک باشد ، اما این بهترین راه بی عیب و نقص برای امتحان کردن آن است.
  • هویج ، فلفل و اسفناج. من در مورد استفاده از رنگین کمان سبزیجات در سوپ ها هستم
  • سیر برای طعم لایه اضافی
  • نوری معروف به چیزهایی که دور رول سوشی می پیچید. این صفحات جلبک دریایی کمی نمک اضافه می کنند و در واقع بسیار مغذی هستند.
  • رشته فرنگی Soba. آنها در بسته های کوچک شیرین عرضه می شوند و از گندم سیاه تهیه شده اند (که البته برای کسانی که به آن نیاز دارید فاقد گلوتن است!)
  • روغن کنجد، که طعم شیرین و خوشمزه ای دارد.
  • برترین ها: دانه های آووکادو ، سیراچا و / یا کنجد.

مواد لازم برای سوپ رشته فرنگی میسو

این یکی از آن دستور العمل هایی است که سریع حرکت می کند ، بنابراین من دوست دارم قبل از شروع همه چیز را آماده و آماده کنم. این واقعا سبزیجات را سرخ می کند ، مایع را اضافه می کند (به جوش می آورد) ، رشته فرنگی را می پزد و آن را با چند مورد اضافی سرگرم کننده به پایان می رساند.

اگر قبلاً هرگز با میزوپاستا کار نکرده اید ، فکر می کنم از عمق طعم آن لذت ببرید. اکثر مردم سوپ میسو را که به عنوان پیش غذا با غذاهای ژاپنی تهیه می کنید ، می شناسند. این سوپ رشته فرنگی میسو نسخه من از غذای اصلی است.

میسو

مواد ساده تغییر می کند

طبق معمول ، می توانید این سوپ را به میزان دلخواه یا به میزان دلخواه سفارشی کنید.

  • سبزیجات مختلف را امتحان کنید (مانند کلم ، کلم پیچ یا کلم بروکلی)
  • رشته فرنگی soba را جایگزین کنید برای اسپاگتی غلات کامل (یا از برنج قهوه ای پخته استفاده کنید)
  • از قارچ تازه استفاده کنید به جای خشک شدن
  • بدون نادری نوری اگر نمی توانید آن را پیدا کنید
  • مرغ را امتحان کنید اگر پروتئین حیوانی را بر توفو ترجیح می دهید.

رشته فرنگی Soba

طرز تهیه سوپ با خمیر میسو

در این دستور غذا ، افزودن میزوپاستا در واقع یکی از آخرین مراحل است. توصیه می کنم میسو را با مخلوط کردن آن با مقداری آبگوشت داغ و سپس افزودن آن به بقیه سوپ خنک کنید. این امر به شما کمک می کند تا به طور مساوی در ظرف تابه توزیع شده و سرعت آن کاهش نیابد.

نتیجه نهایی خامه ای به نظر می رسد ، حتی اگر کاملاً گیاهی باشد.

برای گرفتن نودل و ملاقه ای برای آبگوشت ، سوپ را با استفاده از انبر به کاسه ها تقسیم کنید. آن را با برش های آووکادو ، مقداری سیراچا (اگر کمی گرما دوست دارید) ، کنجد یا حتی کمی نوری خرد شده سرو کنید.

چوب چوب برای غذا خوردن خوب عمل می کند و یک قاشق بزرگ به شما کمک می کند تا آخرین ذرات آب گوشت را بریزید. باور کن ، می خواهی!

سوپ رشته فرنگی میسو در یک کاسه با چوب خردکن

به من بگویید چگونه دوست دارید از miso در آشپزی خود استفاده کنید!

دستور العمل های بیشتر توفو:

سوپ رشته فرنگی میسو

سوپ رشته Miso ساده است و پر طعم است! این غذای دلچسب ، آرامش بخش و مغذی برای هوای سردتر است و همچنین گیاهی و فاقد گلوتن است.

کلمه کلیدی سبک ، توفو ، وگان

عناصر

  • 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • 1 هویج ژولیند
  • 1/2 فلفل دلمه ای ژولیند
  • 2 میخک ها سیر خرد شده
  • 4 فنجان ها آب سبزیجات
  • 16 اونس توفو جامد اضافی تخلیه و به صورت مکعب
  • 6 اونس رشته فرنگی Soba
  • 1 ورق نوری خشک شده به نوار برش دهید
  • 1/2 فنجان قارچ خشک شده خرد شده
  • 3 اونس اسفناج کوچک
  • 1 قاشق غذاخوری تمبرهندی
  • 1/4 فنجان میسو
  • 1 آووکادو برش ها

دستورالعمل ها

  • توفو را خالی کرده و در یک حوله تمیز بزرگ با چیزی سنگین روی آن بپیچید (مانند تابه چدنی یا کتاب آشپزی ضخیم!). اجازه دهید حدود 10 دقیقه استراحت کند ، سپس به مکعب های کوچک برش دهید.

  • در همین حال ، روغن کنجد را در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سبزیجات را اضافه کرده و 2-3 دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بپزید تا معطر شود.

  • آبگوشت + دو فنجان آب داخل آن بریزید ، سپس آن را به جوش بیاورید. رشته فرنگی سوبا را داخل آن بریزید و هم بزنید. 2-3 دقیقه بپزید.

  • مکعب های توفو ، قارچ ، اسفناج ، نوری و تماری را اضافه کنید. 2-3 دقیقه دیگر بپزید تا رشته ها بپزند. حرارت را خاموش کنید.

  • میسو را با حدود 1/4 فنجان آبگوشت داغ کرده و سوپ را هم بزنید.

  • در صورت تمایل به کاسه ها تقسیم کنید و روی آن را با برش های آووکادو ، سریراچا و نوری اضافی بریزید.

یادداشت

  • این سوپ بهتر است بلافاصله میل شود. غذای باقی مانده را در ظروف بدون هوا در یخچال تا یک روز نگهداری کنید.

عکسهای Leanne Ray در Healthyish Appetite



دیدگاهتان را بنویسید