وقتی می گوییم کربوهیدرات ها ، چربی ها ، پروتئین ها به ترتیب 4 ، 9 ، 4 کیلو کالری در گرم دارند ، آیا TEF قبلاً محاسبه شده است؟ : تغذیه


از ویکی پدیا:

اثر حرارتی غذا ، انرژی مورد نیاز برای هضم ، جذب و دفع مواد مغذی خورده شده است. اندازه آن بستگی به ترکیب غذای مصرفی دارد:

بیایید میانگین ها را در نظر بگیریم ، زیرا مقدار دقیق آن بستگی به نوع ماکروهایی دارد که مصرف می کنید: اگر TEF در نظر گرفته نشود ، مصرف همان مقدار کربوهیدرات یا پروتئین از نظر فنی کالری یکسانی خواهد داشت ، اما به لطف پروتئین های TEF باید متوسط ​​باشد تفاوت 15 energy انرژی کمتر (22.5 – – 7.5).

بنابراین:

آیا این درست است؟

دیدگاهتان را بنویسید